Webmail

U bent onderweg, hebt uw email niet ingesteld op uw mobiele smartphone maar bent toch erg benieuwd of er nog nieuwe emails zijn binnegekomen. Uiteraard hebben wij daar een goede oplossing voor, namelijk webmail. Via onze webmail kunt u overal in de wereld 24/7 al uw emails lezen en versturen en word u niet belemmerd in uw werk.

Waar log ik in op de webmail?

Dat klinkt goed. Maar waar log ik nou eigenlijk in op webmail? Goeie vraag. Om webmail te kunnen gebruiken, moet uw domeinnaam gekoppeld zijn aan een hosting pakket bij ParmaMultimedia. De email moet namelijk uitgelezen en verstuurd kunnen worden en dit gebeurd via onze veilige en snelle email servers. 

Zodra uw domeinnaam gekoppeld is aan een hosting pakket bij ParmaMultimedia, kunt u uw webmail op elke plek in de wereld bereiken via de volgende de url:

https://uwdomeinnaam.nl/webmail

Uiteraard vervangt u uwdomeinnaam.nl voor uw eigen domeinnaam. 

het volgende scherm verschijnt nu:

Dan is het nu een kwestie van uw e-mailadres als gebruikersnaam in te vullen en uw wachtwoord natuurlijk. Daarna komt u in de software waarin u uw mail kunt verwerken. Dat behoeft verder geen uitleg, een kind kan de was doen.

Wat is webmail?

Webmail is een online programma of website waar u, overal ter wereld vanaf elk apparaat, computer of zelfs mobiele telefoon al uw email kunt lezen en versturen. U hoeft enkel uw emailadres en bijbehorend wachtwoord in te voeren waarna u volledig toegang hebt tot uw volledige email. Hierin kunt u ook gebruik maken van al uw contact personen. De webmail van Parmamultimedia is zeer uitgebreid met extra gratis features boven de standaard features die we al bieden.

  Een overzicht:

  • Diverse skins/layouts zijn beschikbaar (Apple skin, Outlook skin, Android skin en meer).  De skin kunt u wijzigen door in de webmail op “Instellingen” te klikken, naar “Gebruikersinterface” te gaan en hier de huidige skin te selecteren zodat u deze kunt wijzigen.
  • Agenda mogelijkheid waarin u uw afspraken simpel kan bijhouden en beheren.
  • Actuele nieuwsberichten kunnen via een ingevoerde feed weergegeven worden.
  • Een uitgebreide handtekeningmaker waarmee u gemakkelijk een persoonlijk onderschrift maakt.
  • Weerberichten worden live per locatie weergegeven.
  • Mobiele weergave zodat u gemakkelijker via een mobiel kunt werken.